Aquest diumenge 9 d’octubre ha finalitzat la 8a Lliga Local que proclama a 13 nous campions. Trofeu Agustí Valls a la trajectòria esportiva aquest any ha estat per Josep Reche i el Trofeu Joan Gil a l’esportista amb més projecció per Júlia Galera. Destacar els rècords del camp en femení d’Adriana Pla a sumar 585 punts i a la millor sèrie 294. Júlia Galera també millora el record del camp en infantil amb 636 punts. En sènior Jose Antonio Galera amb 872 punts es la seva millor marca personal el mateix que el cadet Bran Rodríguez que obté 570 punts i marca personal. La matinada de millors marques ho han aconseguit en categoria benjamí Ona Rubio i Iria Garcia, totes dues amb 327 punts. Leire Garcia domina la categoria amb 350 punts i el més petit, Unai Garcia suma 185. Resultats. Rècords camFotos
També destacar en sènior el 2n lloc per Hèctor Garcia i 3r classificat Salvador Adrian. La femenina Lourdes Barba és 2a classificada i Gemma Casas 3a. Lucas Marne domina en infantil i Aina Pla 2a classificada. Roc Rubio ho fa en aleví acompanyat al podi amb Marcel Temporal i Clara Soberbio és la guanyadora femenina. En arc N U, Paglo Quiros és el dominador i en arc compost Basili Garcia ha estat el millor.