El cap de setmana 29 i 30 d’octubre s’inicia la lliga catalana de sala en dos indrets diferents, Canovelles per les línies de tir de Girona-Barcelona i a Torrefarrera referent a Lleida i Tarragona on s’espera la participació a prop doscents esportistes, amb 18 integrants Tir Arc Olesa. Sorteix Dianes

A Canovelles estaran presents els arquers de base, Leire Garcia, Ona Rubio en benjamins. En femení participa Clara Soberbio i la debutant Lucia Ramos i  Roc Rubio en aleví masculí. Les femenines de categoria infantil: Júlia Galera i Aina Pla. En nois Lucas Marne. En cadet Bran Rodríguez. En junior Adriana Pla. I els sèniors Salvador Adrian, Jose Galera, Lourdes Barba. El veterà JL. Amador i els debutants en categoria novells: Xavier Anguita, Feliciano Segura i Luís Ramos. Basili Garcia en arc compots i Pablo Quiros i Marta Gimeno en arc N U.