A Canovelles i Torrefarrera s’inicia la 1a jornada Lliga Catalana en sala amb una brillant participació dels esportistes Tir Arc Olesa que a Canovelles aconseguien dominar en cinc categories amb: Adriana Pla, Júlia Galera, Bran Rodríguez, els veterans Basili Garcia i Josep Lluís Amador i en novells el debutant Lluís RamosFotos. Resultats
Els arquers de Tir Arc Olesa han tingut un bon inici de la lliga catalana de sala que a Canovelles i Torrefarrera han estat les línies de tir destacant els set primers llocs, tres segons i dos 3rs classificats. En arc recorbat, la júnior femenina Adriana Pla deixa mostra del seu potencial amb 450 punts, millor marca femenina catalana de l’any on Lourdes Barba amb 391 se situa al 4t lloc. En homes, Jose Galera no ha estat un bon dia i 434 punts i situar-se al 6è lloc. En veterà, Josep Lluís Amador és el millor amb 503 punts. Bran Rodríguez, en categoria cadet, domina la categoria amb 503 punts. Categoria novell, destacar el triomf de Lluís Ramos que suma 540 punts donant mostra que encara pot millorar. Jesús Feliciano Segura és 6è amb 500 punts. En categoria infantil destacar Júlia Galera que suma 589 donat mostra del seu potencial i Aina Pla és 2a amb 538. En nois Lucas Marne que a la segona sèrie, va partir problemes d’alineació i suma 505 punts i se situa a tant sol 6 punts del guanyador. En alevins, Clara Soberbio recupera la confiança i és la guanyadora amb la brillant marca de 561 punts seguida de Lucia Ramos que gaudia una gran tirada en el seu debut a sumar 512 punts. Roc Rubio, que està molt competitiu aconseguia 532 punts. I se situa 3r classificat. En benjamí noia Ona Rubio també és 3a amb 255 punts i tot tingut problema amb el cliker. En Torrefarrera, Leire Garcia en su buena línia acaba con 285 punts i Unai con 158.
En arc compost ho fa Basili Garcia que realitza una brillant marca amb 566. A la modalitat d’arc N U, destacar el debut de Pablo Quiros que suma 205 punts i Marta Gimeno amb 199 punts.