En Sant Andreu de la Barca i sota la bona organització del club SAB, acollia la 2a jornada de Lliga Catalana amb participació de més de 150 esportistes destacant la marca personal de Jose Galera i el debutant Xavi Anguita que aconseguia el 1r lloc. Resultats. Fotos.
En arc recorbat sènior Jose Ant. Galera reacciona a la segona sèrie i amb 264 punts aconseguim en les dues sèries un total 512 i es marca personal en sala. Hèctor Garcia suma 472. Les femenines Lourdes Barba obté 481 i Marta Alarcon 381 punts. El veterà Josep Lluís Amador domina la lliga catalana de la categoria en sumar 509 punts. En Novells, destacar Xavi Anguita és el millor en sumar 554 punts, altra destacat, Feliciano Segura 537 i Lluís Ramos. Els arquers de base tornen a dominar la jornada on de nou en categoria infantil Júlia Galera millora la marca personal i obté 565 punts. Aina Pla també millora amb 548 i en nois Lucas Marne 540. En categoria aleví marca personal de Roc Rubio que aconsegueix 537 punts. Clara Soberbio torna a ser la dominadora en la categoria femenina i suma 560 punts. Lucia Ramos amb problemes de material obté 486 punts. En benjamí femení Leire Garcia domina amb claredat i suma 284. Ona Rubio torna a recuperar la confiança i treu marca personal amb 268 punts i Iria Garcia 253. I el més petit Unai Garcia supera els 150 punts.
En arc compost Basili Garcia 549 punts. En arc N U, tant Marta Gimeno com Pablo Quiros milloren les seves marques en sumar 207 i 200 punts indistintament. Salvador Adrian que competia en arc longwob obtenia 165 punts.