La nostra campiona Adriana Pla aconseguia a l’internacional sub19 celebrat a la ciutat de Tijuan -Mèxic- la medalla de bronze per equips mixta amb l’arquer corèa. Gran exit d’Adriana que ja sap que en estar  en el podium internacional. Amb el patrocini del pares i de l’equip FIVICS dirigit per David Calleja i Elena Gómez com auxiliar tot a estat possible. FELICITATS. ResultatsFotos. Video tevSantAnsdreu 

Adriana Pla arriben a Tijuna al matí, per iniciar els entrenaments oficials i tenir el primer contacte amb el recinte esportiu de CAR. El divendres s’inicia la competició FITA on el fort vent propicia a la distacia de 70 metres estar per sota del su nivell. A 60m ja troba el camí i a 30 m es queda a sol 11 punts de la millor amb 331. En total aconseguia la seva millor marca amb 1117 punts. Resultats FITA.

El dissabte competiran en doble round a 60 metres per arribar en diumenge i acabar en les rondes eliminatories. 

SORTIDA/ARRIBADA. Dimecres 9 de noviembre va surtit a México (Tijuana) la nostra Adriana Plan que participa com invitada pelr l’quip FIVICS a l’internacional junior que se celebra a la ciudad de Tijuana  des de 11 al 14 on competirà amb les millors arqueres mundials en un FITA i un doble round a 60 metres. Bon treball Adriana

La nostra campiona surt amb la mentalidad de gaudir del segon campionat internacional i arriba en un bon estat de forma, tant tècnic com físic.

La ciudad de TIJUANA, Baja California, està en el Centro de Alto Rendimiento (CAR) que acullirà la Copa Baja de Tiro con Arco, campionat que es possa en marxa aquest dijous por la tarda amb els entrenaments oficials.

La competición prevista divendres 11 al diumenge 13 en la modalitat d’Arc Recurbo. Els arquers i arqueres d’Espanya amb Adriana Plan y Elena Gomez (auxiliar de l’entrenador David Calleja) únicas representants catalanes. La participació d’equipos asiátics, europeos i d’Estats Units lluitaran a les diferents categoríes programades en Sub 13, Sub 15, Sub 17 y Sub 19.

L’inici del campionat previst pel divendres 11 amb distàncies llarges a partir de les 9:00 horas. Dissabte 12, se competirà en distàncias curtes, també a partir de la mateixa hora. El diumenge 13 tindrà lloc la Ronda Olímpica Individual. També se premiará a les millors sèries FITA, d’acort amb la programació del campionat.