Després de dues jornades disputades a la Lliga Catalana de Sala quatre arquers de Tir Arc Olesa dominen a les seves categories. En arc recorbat veterà Josep Lluís Amador es líder amb1012 punts. En novell Luís Ramos 1081.Clara Soberbio en aleví amb un total 1120 punts. En segons llocs i amb series opcions d’assolir la primara plaça se situen Lourdes Barba a categoria sènior amb 872 punts a tant sol 16 punts de la millor. Bran Rodriguez en cadet amb 975 està a 5 punts del líder. També en categoria infantil i esquirol  Aina Pla i Unai Garcia tenen opcions. Para el 3r lloc se situa Leire Garcia amb 569, a 7 punts de la 1ª classificada. Roc Rubio es 4r a tant sol 2 punts del 3r classificat.

La resta d’arquers destacar  Adriana Pla, seria aspirant a guanyar la lliga categoria junior i sènior, no participar en la 2ª jornada per entar competint en Mèxic, no figura al front de la mateixa i es altre possible guanyadora. Agustí Anguita en categoria novell  va dominar la 2ª jornada i conjuntament amb Ramos i Feliciano podrien ocupar la totalitat del podi en la categoria.