Aquest cap de setmana 17 i 18 de desembre se celebra la 4 jornada de Lliga Catalana que pot ser decisiva per assolir una de les tres places de privilegi per la lliga catalana pels integrants Tir Arc Olesa on hi haurà dues línies de tir, (Can Jofresa) en Terrassa i a Constantí en Tarragona. Amb participació pro de tres-cents esportistes, entre ells 26 integrants de Tir Arc Olesa. Inscripcions. Ranking Nacional.
En Terrassa participen 20 esportistes: Salvador Adrian, Hèctor Garcia . Les femenines, Lourdes Barba, Marta Alarcon. En categoria màster, Josep Lluís Amador. En Tarragona estara 6 esportiste: Jose Ant. Galera, Adriana Pla, Bran Rodríguez, Aina Pla i Júlia Galera amb Lucas Marne. La resta d’arquers de base estaran en Terrassa; Clara Soberbio, Lucia Ramos, la debutant Paula Jiménez, Roc Rubio, Leire Garcia, Iria Garcia, Ona Rubio i el més petit Unai Garcia. Destacar als Novells, Lluís Ramos, Feliciano Segura, Jose Daniel Rodríguez i participen en Constantí, Xavier Anguita i Alba González. En arc compost estarà en categoria màster Basili Garcia. En arc N u, Marta Gimeno i Pablo Quiros.