Aquest cap de setmana 17 i 18 de desembre s’hi ha celebrat la 4a jornada de lliga catalana amb bons resultats pels esportistes de Tir Arc Olesa que participen en Can Jofresa de Terrassa i Constantí en Tarragona, amb millores en les marques personals de: JL. Amador, Hèctor Garcia, Lourdes Barba, Lluís Ramos, Clara Soberbio, Roc Rubio, Paula Jiménez, Marta Gimeno i Pablo Quiros. La jornada ha tingut la participació prop de tres-cents esportistes, entre ells 24 de Tir Arc Olesa. Resultats. Fotos.

En categoria sènior arc recorbat destacar les millors marques Lourdes Barba que obtenia 506 punts i trencar per primer cop la barrera dels 500 punts. En categoria màster, JL. Amador torna a millorar la seva marca i aconsegueix 527 punts. En sèniorJose Galera estableix 490 punts i Hèctor Garcia millora marca amb 494. Destacar en categoria novell, altra gran jornada pels nostres esportives destacant Xavier Anguita que suma 574 punts i pràcticament guanya la lliga catalana de la categoria. Altra destacat amb millor marca Lluís Ramos que amb 558 punts assegura una plaça de podi, com Feliciano Segura que amb 535 punts se situa prop del podi. També millora marca Jose Daniel Rodríguez que suma 523 punts i la femenina Alba González. Amb 517 punts.
Arquers de base destacar a Adriana Pla en categoria junior en sumar 522 punts. En cadet masculí i amb problemes físics Bran Rodríguez suma 463 punts. En infantil excel·lent marca de Júlia Galera que suma 571 punts, i Aina Pla millora marca i mostra el seu potencial amb 562 punts En masculí Lucas Marne es queda amb 531 punts. Les millors marques en categoria aleví destacar a Clara Soberbio que acumula 563 punts, els mateixos punts obté Roc Rubio. Per altra banda fer menció especial de Lucia Ramos que tot i tenir greus problemes de material esportiu ha sabut mantenir la concentració i aconseguir 520 punts que demostra la seva fortaleza com esportista. També destacar el debut en competició oficial de Paula Jiménez que suma 517 punts. En categoria benjamí Leire Garcia en el seu nivell suma 283 punts. Ona Rubio iguala la millor marca i Iria Garcia obté 266 punts.
En arc compost màster Basili Garcia gran marca i obté 568 punts. En arc N U, destacar la millora de marca personal Marta Gimeno amb 247 punts i també fa el propi Pablo Quiros que suma 218 .