La ciutat de Canovelles ha rebut aquest cap de setmana 28 i 29 de gener el 50è campionat de Catalunya i 10è en Arc Adaptat com el provincial de Barcelona on han estat 183 dels millors esportistes catalans, entre ells, 24 integrants de Tir Arc Olesa,  destacant  tretze medalles, amb 4 títol de campions: JL. Amador, Xavier Anguita, Aina Pla i Leire Garcia. Resultats. Fotos. Video Ufec.

Millor no ha pogut ser, entre el campionat de Catalunya absolut,  Arc Adaptat i  provincial de Barcelona,  els intregrants Tir Arc Olesa sumen 30 medalles. 4 títols de campions de Catalunya, en categoria màster Josep Lluís Amador es doble campió, en absolut i Arc Adaptat al sumar 520 punts. També Hèctor Garcia en sènior d’Arc Adaptat assoleix el 1er lloc. En categoria novells, Xavier Anguita domina la categoria, Aina Pla en infantil i Leire Garcia en benjamí.

Medalles de plata per Adriana Pla, Lucia Ramos, Lucas Marne i Basili Garcia en arc compost. Les medalles de bronze: Josep R. Bastides, Bran Rodríguez,  Unai Garcia, i destacar també el debut en arc N U, de Marta Gimeno que guanya el bronze amb 246 punts.

També destacar en el campionat provincial de Barcelona el podi totalment olesà amb Lucia Ramos com campiona, Clara Soberbio medalla de plata i el bronze per Paula Jiménez que debutava a la campìonat.