En Fuengirola -Màlaga- Al campionat d’Espanya junior i absolut com Arc Adaptat, Adriana Pla acaba 11a en categoria júnior amb 525 punts. A 1/8 de final ha lluitat amb l’arquera Maria Blanquez de CMA que s’imposa a Adriana després d’empatar 5/5 i decidir passar a 1/4 de final amb una fletxa de desempat. Adriana fa un 9 pel 10 de Maria que lluitarà per la medalla d’or i Adriana Pla acaba 9a a la general. Resultats. Fotos.

Al nacional autonòmic, Catalunya amb Miquel Àngel Pifarré, Erfan Ribas i la nostra arquera Adriana faran l’equip. no han pogut donar la sorpresa davnat de Madrid que guanya 6/0 als catalans finalitzant el campionat autonomic en el 8e lloc Catalunya va tenir que fer un desempat davant CMA que guanyen els catalans per enfrentar-se a la comunitat de Madrid. Destacar en individual la medalla de bronze aconseguida pel català Miki Pifarré al derrotar al gallec Veira  per 6/2.     D’altra banda el nostre soci Marc Pérez Font acaba 49e  amb 545 punts en arc compost.

També destacar Cristina González que participa amb en una jornada de camp i amb la modalitat d’arc compost Cristina suma 354 i es la millor puntuació de la jornada, incloses els arquers homes. El proper cap de setmana Cristina viatja a Aranjuez que lluitarà en la primera jornada de lliga nacional de camp, que es validor per classificar-se a l’europeu d’Eslovenia.