Bon debut a la 1a jornada de Lliga Catalana en Aire Lliure pels esportistes Tir Arc Olesa debuten a Cerdanyoladel Vallés que té la participació prop de vuitanta esportistes,  amb una bona organització, en un dia no propici per millorar marques a causa del fort vent variable que ha visitat als arquers i arqueres en tota la matinada esportiva. Fotos. Resultats.

En categoria junior femení Adriana Pla aconseguia 527 punts. En veterans Josep Lluís Amador 565 punts i Luis Ramos 466. El cadet Bran Rodríguez 545 punts. En categoria infantil Aina Pla 557 punts i els debutants en la categoria Clara Soberbio 498 i Roc Rubio 425. Els alevins Paula Jiménez 598 punts i Lucia Ramos 591 i la debutant Iria Garcia amb 439 punts. En categoria benjamí Leire Garcia obté 343 punts i Ona Rubio 300. El més petit Unai Garcia suma 167. Al final de la competició es van lliurar les medalles als guanyadors de la Lliga Catalana de Sala.

La propera jornada està prevista el 19 de març en dos indrets de Catalunya, al Castell de Montjuïc i a Pardinyes -Lleida-.