Al municipal Agustí Valls de tir amb arc, aquest dissabte 11 de març d’11 a 13 hores, acte central a les 12 hores, es portarà a terme el Portes Obertes d’Inauguració oficial de la nova galeria de tir amb arc de 24 metres per 14 d’amplada, amb una cabuda de 9 dianes per 36 esportistes per torn.

Amb l’absència de Pilar Puimedon -alcaldessa d’Olesa-, per problemes d’agenda, Jordi Martínez, regidor d’esports, s’encarregarà de donar el tret de sortida a la nova sala de tir amb arc a l’acte central a les 12 hores, on esperem la presència: Francesc Altarriba i Toni Mesa, president i vicepresident de la FCTA. Antonio Vázquez campió olímpic en Barcelona 92, entre altres personalitats, tots han fet possible aquest nou equipament esportiu a Olesa de Montserrat.

Aprofitant aquest esdeveniment, a partir de les 10 hores al camp municipal tindrem la presència dels joves esportistes de tot Catalunya que estan treballant en la tecnificació catalana, entre ells, les nostres joves promeses que cada dia donant moltes alegries al club i a la ciutat d’Olesa.