Aquest cap de setmana a diferents indrets competitius els esportistes de Tir Arc Olesa tenen tres forts compromisos, a Saragossa, Adriana Pla participa la Gran Premi d’Espanya i en Olivella i Puigverd la resta d’arquers que participen en la 3a jornada de Lliga Catalana amb 15 esportistes. Saragossa. Inscripcions.
Adriana Pla participa a Saragossa al Gran Premi d’Espanya categoria junior i sènior on espera ser competitiva, tot i recuperar a poc a poc la confiança. Al GP se celebra dissabte les fases de classificacions a distàncies de 70 m i el diumenge si se supera les eliminatòries lluitarà per estar entre les millors.
A la localitat d’Olivella participen la resta d’esportistes que de mantenir les marques de les dues primeres jornades lluitaran per assolir places de privilegi a la lliga catalana a les diferents categories