Aquest cap de setmana a diferents indrets competitius els esportistes de Tir Arc Olesa han tingut una brillant competició amb marques personals de Lucia Ramos, Ona Rubio i Luis Ramos, destacant en Saragossa la bona actuació d’Adriana Pla que finalitza 8 al gran premi d’Espanya. Fotos. Lliga. Saragossa.

Adriana Pla amb 564 punts a la fase de classificació mostrant l’excel·lent marca, de nivell nacional, es va situar 8a a la general. En les eliminatòries guanya a l’arquera Castella i Lleó Maria Blazquez per 6/4, a 1/8 s’imposa a Oceania Morago de Madrid i a tercera ronda va caure a ¼ de final davant la campiona Alícia Marín de Madrid.
A la 3a jornada de lliga catalana en Olivella. Marques personals de Luis Ramos en veterans en sumar 523 punts. També MP Lucia Ramos amb 643 punts i en benjamí Ona Rubio, aconsegueix 326 punts. En sènior millor Salvador Adrian que aconseguia 563 punts i Lourdes Barba que millora la marca de la temporada 446 punts. En categoria cadet Lucas Marne obté marca 502 punts. Bran Rodríguez que la 2a sèrie va estar per sota del seu nivell aconseguia 495 punts. En infantil, Roc Rubio 475 i les femenines, Aina Pla 588. En alevins la millor Lucia Ramos 643 punts i millor marca personal, Paula Jiménez 585. Els germans Leire i Unai Garcia participen en Puigverd aconseguint les puntuacions de 333 i 197 cadascun. Sense oblidar a Ainara i Claudia, noves incorporacions al club que sumen 595 punts i 279 respectivament en aleví i benjamí.