Antonio Vázquez, de 56 anys, campió olímpic de tir amb arc en Barcelona 92, s’incorpora a l’organigrama tècnic de Tir Arc Olesa que el dimarts 18 d’abril a la tarda, dirigirà el treball d’escola als joves esportistes i també per adults, en un projecte propi de club que potenciarà,  millorarà el creixement de l’entitat i dels esportistes. Els socis i esportistes estan molt motivats i il·lusionat amb els coneixements que Antonio Vázquez incorporarà al grup. Fotos.

Antonio Vázquez arquer que va llançar les tres últimes fletxes de l’equip espanyol en la final davant Finlàndia als Jocs Olímpics de Barcelona’92. Assegura que en aquest moment no sabia què marca necessitava per guanyar, però gràcies a la seva punteria i seguretat arribant les fletxes a la zona 9 de la diana en els tres llançaments. Juan Carlos Holgado y Alfonso Menéndez, els companys d’equip, ràpidament li feliciten, conscients del que acabava d’aconseguir. Vázquez ha participat en quatre Jocs (Moscú ’80, Seúl’88, Barcelona’92 i Atlanta’96).
Després de competir en Atlanta’96 i posar fi a la carrera esportiva d’elit, la Federació Espanyola de Tir amb Arc li va oferir treballar com segon entrenador que va estar lligat fins al 1997. Després canvia Madrid pel clima mediterrani de les illes d’Eivissa. Por mediació d’un Amic comença a treballar en una empresa de retolació. El seu treball no l’impedeix continuar dedicant la seva passió. Seguir competint en Eivissa i al mateix temps entrenar a joves d’entre 8 i 18 anys en l’escola de tecnificació que en l’actualitat és el referent a tot Espanya.