Amb un excel·lent dia pe gaudir del tir amb arc a la 2a Jornada de Lliga Local destacar les bones marques assolides en la matinal de tir amb arc al municipal Agustí Valls que tot i ser diumenge de Pasqua una vintena d’esportistes van estar presents. Resultats. Fotos.

En sènior masculí José Galera 458 pels 453 d’Hèctor Garcia. En femení, Adriana Pla suma 554 punts i millor marca de Lourdes Barba amb 518. En veterans JL. Amador obté 568 punts pels 528 de Luis Ramos. En cadets, bonica lluita entre Bran Rodríguez Serrano i Lucas Marne que sumen 525 i 523 respectivament. En infantil la femenina Clara Soberbio aconsegueix 538 punts A la distància de 50 metres, Gemma Cases suma 522 punts. En alevins femeni, destacar Lucia Ramos brillant puntuació 641 punts, molt a prop del record del camp, Paula Jiménez treu 616 punts i Iria Garcia 533 punts -millor marca personal-. En arc compost Marcel Temporal suma 519 punts.. El debutant Sergio Pérez que avui rebia de mans Gemma Cases –presidenta del club- el Diploma per aconseguir superar les proves en el curs d’iniciació en distancies dobles a 18 metres, suma 576 punts. En arc N U, Marta Gimeno obtenia 281 punts, a distàncies rfeta.
La propera 3a jornada lliga local prevista pel 4 de juny.