Aquest diumenge 7 de maig el municipal de tir amb arc Agustí Valls es vestirà de gala per l’organització del campionat de Catalunya per categories Cadets i Menors de 14 anys que tindrà la participació dels millors esportistes de Catalunya.  Tir arc Olesa i Lleida, son els clubs que aporten més participació, 13 esportistes els olesans per 7 el de Lleida. En total hi haurà la participació de 14 equips de les quatre províncies catalanes. Sorteig dianes.

La competició s’inicia a les 8.30 hores amb el sorteig de dianes, revisió de material i els corresponents escalfaments,  per donar inicio  la competició a les 9.30 h. Un cop es realitzin les dues sèries de 36 fletxes, amb tandes de 6 fletxes, passen a les eliminatòries de semifinals els esportistes de categories cadet i infantil masculins i femenins que lluitaran per les places de podis. La resta de categories l’ordre de classificació aconseguit a la fase prèvia definirà als campions i campiones.

El lliurament de medales està previst 13.30 hores on estaran el Jordi Martínez, regidor d’esport d’Olesa de Montserra i el president de la FCTA.