Amb una matinal esplèndida per competir el tir amb arc, el  municipal de tir amb arc Agustí Valls ha estat de gala per rebre el campionat de Catalunya per categories Cadets i Menors de 14 anys amb brillant participació de 48 esportistes, que omplien la capacitat del camp de tir, que els olesans acaparam 4 títols de campions, Aina Pla, Roc Rubio, Marcel Temporal i Leire Garcia, a més, 4 medalles de plata i 2 de bronze. Al lliurament de medalles han estat present  Jordi Martínez regidor d’esports i Toni Mesa vicepresident FCTA. Resultats. Fotos. Més fotos.

 

A categoria cadet masculí destacar el bon paper dels nostres esportistes Bran Rodríguez i Lucas Marne que després de sumar al round de classificació 560 per 561 s’han enfrontat a semifinals  on Bran va estar més encertat i guanya 6/4. Per la  lluita medalla d’or el barceloní Pablo Marcader s’imposa a Bran  per un ajustat 4/6. Lucas Marne guanya la medalla de bronze en dominar 7/1 a Pol Viñas d’Esclanyà. En categoria infantil domina dels olesans en masculí i femení, Roc Rubio guanya la final a Joan Arnal de Les Franqueses per 6/0. En femení doblet olesà Aina Pla vença a Clara Soberbio per 6/0 i aconseguint la medalla d’Or i Clara la plata. En arc compost destacar Marcel Temporal que debutava en la modalitat d’arc compont i assolia el títol de campió en sumar 570 punts. En categoria aleví femení molt ajusta la plaça de privilegi on la campiona la lleidatana Alba aconseguia 643 punts, pels 638 de Lucia Ramos i en 3r lloc Paula Jiménez amb 631. Leire Garcia batre el rècord de Catalunya amb 355 punts i es proclama campiona i també millora la marca personal Ona Rubio 335 punts. El més petit, Unai Garcia es pala en categoria esquirol amb 199 punts. Altres destacat per la seva fortalesa Julia Galera que està recuperant la confiança i mostra les condicions i Iria Garcia que millora la marca personal amb 244 punts. Les germanes Ainara i Claudia Balmaseda son 4 en categoria aleví amb 606 punts i en esquirol femení 294 punts i medalla de plata.