Cap de setmana intens pels esportistes de Tir Arc Olesa que participen en el GP d’Espanya de Madrid amb Adriana Pla i 12 esportistes en Terrassa i Arboç aconseguint 2 rècords de Catalunya, Aina Pla en infantil i JL. Amador en  Arc Adaptat i varies marques personals. Resultats Madrid. Llg Catalana. Fotos.

Al GP de Madrid, Adriana Pla suma 520 punts i se situa al lloc 21è. En 1/16 de final no pot amb la madrilenya Letícia que s’imposa a Adriana per 6/2. En Terrassa participen 12 esportistes que aconseguien superar marquers personals i en categoria màster, JL. Amador estableix nou rècord de Catalunya en Arc Adaptat en sumar 602 punts a les sèries regulars 303/299 i Luis Ramos suma  560 punts. Categoria sènior altra destacada, la femenina Lourdes Barba suma 499 mostrant la seva progressió. En homes, Hèctor Garcia acaba amb 460 punts. També destacar en categoria cadet marques personals obtingudes de Bran Rodríguez i Lucas Marne en sumar respectivament 578 punts i 534. En categoria infantil femení,  Aina Pla estableix nou rècord de Catalunya a la distancia de 40 metres a superar la marca anterior (Júlia Galera) en 6 punts i establir-la en 326 punts i marca personal en sumar 638 punts 308/326 a les sèries. Altra destacada Clara Soberbio amb 603. Roc Rubio en masculí obté 509 punts.  En alevins Lucia Ramos ha estat brillant aconseguint 635 en sèries 313/321 punts Ainara Garcia MP amb 608 punts. En categoria Benjamins Leire Garcia i Ona Rubio mostren una bon estat de forma i sumen 351 i 330 punts cadascuna i Claudia Garcia en la línia positiva d’ascens. El més petit Unai Garcia també obté MP en sumar 215 punts.