El final de la Lliga Catalana Aire Lliure no ha pogut ser millor per les arqueres i arquers de Tir Arc Olesa que dominen les categories de base, sènior femení i màster amb14 medalles, que després de quatre jornades disputades han sumat les tres millors puntuacions per obtenir places de podi.  

En sènior femení Lourdes Barba ha sigut la millor en sumar 1408 punts. En categoria màster masculí, Josep Lluís Amador aconsegueix el títol per tercer any consecutiu en sumar 1750 punts. En categoria júnior Adriana Pla és la guanyadora amb 1629. En infantil femení i masculí domini olesà amb Aina Pla i Roc Rubio que sumen 1813 i 1471 punts respectivament. En aleví femení Lucia Ramos és la millor 1916 punts i en benjamí femení Leire Garcia és la campiona amb 1042 punts. 6 medalles de plata, en cadet masculí Bran Rodríguez treu 1662 punts. Marta Gimeno en Arc NU 677. Categoria infantil Clara Soberbio amb 1693. En benjamí Ona Rubio, Unai Garcia i Clàudia Garcia en la categoria dels més petits. Medalla de bronze per Luis Ramos amb 1575 a la categoria màster.