El diumenge 4 de juny a la ciutat de Lleida amb una forta pluja al llarg del campionat en la instal·lació municipal de Pardinyes sota l’organització del club Pardinyes i FCTA és porta a terme el 68 campionat de Catalunya i 20è en Arc Adaptat amb participació de cinquanta-quatre esportistes, entre ells, 8 de Tir Arc Olesa, destacar el titulo de campiona d’Adriana Pla en junior i dos segons llocs de JR. Bastides i Lourdes Barba en sèniors. Resultats. Fotos. Fotos C. Pardinyes.

Abans del balanç esportiu, destacar la lamentable i vergonyant paraules del president del club Pardinyes davant la postura dels esportistes amb discapacitat que van participar, que feia dues setmanes parlaven amb FCTA per trobar solucions a què l’accessibilitat al camp de tir municipal sigui la correcta, davant aquesta queixa, les paraules del president no van ser altres que “no es fa res, si voleu us ajudem a entrar i si no, marxeu. “QUE VOLEU MÉS DRETS QUE NINGÚ“. De vergonya. L’únic dret que volíem el grup de discapacitats, era poder accedir al camp de tir com tothom. Amb la força solidaria de no competir dels companys de club Tir Arc Olesa donant suport a la seva iniciativa, va arribar el sentit comú, i amb tant sol 3 minuts van facilitar l’accés. SOL ERA QÜESTIÓ DE TENIR VOLUNTAT.
En la banda esportiva, en categoria sènior en arc recorbat JR. Bastides es penja la medalla de plata a no poder en la final molt disputada amb el jove Pablo Mercader que guanya per un ajustat 6-4. La medalla de bronze ha estat per Arnau Peña que s’imposa a Jose Gómez. Abans en ¼ de final es troben els olesans JR i Salvador Adrian amb triomf de JR per 6-3 en, femení Lourdes Barba és 2a classificada amb 510 punt, darrere la lleidatana M. Pilar Farre. En junior femení, Adriana Pla domina la categoria és proclama campiona en sumar 535 punts a les sèries (252/283).
La resta de company, en categoria veterà JL. Amador és 4r classificat amb 548 punts i 5è Luis Ramos amb 525. En sènior, Salvador Adrian és 5è amb 566 punts (286/280), Jose Antonio Galera 9è amb 486 punts i Hèctor Garcia 13è. En Arc Adaptat sènior campió Jesús Martínez i 2n classificat Hèctor Garcia. En veterà guanyador JL. Amador 548 punts..