Aquest diumenge dia 11 de juny se celebra al municipal de tir amb arc Agustí Valls la 5a Tirada Mixta per Parelles que s’iniciarà a les 9 h del matí i es llançaran dues sèries de 30 fletxes en tandes de 6, on el resultat final de la classificació general en masculina i la femenina es decidiran els emparellaments. Circular-Reglament. Sorteig dianes.

El tall de classificació ho marcarà l’última dona. Un cop formada les parelles es realitzaran dues sèries de 12 fletxes per equips i les 4 millors puntuacions passaran a disputar les places de podi i les següents parelles lluitaran per la resta de llocs des del 5è i així successivament. En les eliminatòries les parelles tiraran al mateix temps 3 fletxes cadascun en un temps de 2 minuts. En l’enfrontament guanyarà la primera parella que sumi 6 punts, es donarà 2 punts per tanda guanya i un punt per empat.