Aquest diumenge dia 11 amb un dia explèndic amb molta calor, s’ha celebrat al municipal de tir amb arc Agustí Valls la 5a Tirada Mixta per Parelles que guanyen Adriana Pla/Jaume Abayà que s’imposen a la final a la parella formada per Lourdes Barba/Jose Reche. Els 3rs classificats van ser: Clara Soberbio/Pablo Mercader que guanyen el 3r lloc a dominar a Gemma Cases/Hèctor Garcia. 5es classificats:  Aina Pla/Jose Antonio Galera. Resultats. Fotos.

La competició ha estat configurada amb dos séries de 30 fletxes i amb tandes de 6. En homes ha dominat Jose R. Batides amb 539 punts. 2 classificat Jaume Abayà 521. 3r Pablo Mercader 513. 4r lloc José Antonio Galera 494. 5è Hèctor Garcia 484. 6è Bran Rodríguez 476 i 7è Roc Rubio 381 punts. En dones domina Adriana Pla amb 531 punts. 2ª Lourdes barba 495. 3ª Aina Pla 489. 4a Clara Soberbio 452 i 5a Gemma Cases 426.

Després d’aquets resultats es configuren les parelles que llansen 6 fletxes cadascun i les 4 millors van fer eliminatòriers. Semifinal: Lourdes/Reche passen a la final a dominar a Clara/Pablo. La parella Adriana/Abayà guanyen a Gemma /Hèctor i pasen a la final. Final que guanyen  Adriana/Abayà guanyen 7/3 davant  Lourdes Barba/Josep Reche. El tercer lloc a estat per la parella Clara/Pablo que s’imposen 6/2 a Gemma/Hèctor. Final amb lliuraments de premis als guanyador i acomiadat a tots fins l’any proper amb un aperitiu per a tothom.