A causa de la forta calor aquesta jornada ha estat avançada a dissabte a la tarda, entre concentracions i vacances tant sol 15 participants destacant la marca personal de Leire Garcia en categoria superior aleví. Resultats: Fotos.
En sènior Hèctor Garcia realitza la seva millor marca local 489 punts. En cadets, Bran Rodríguez aconseguia 549 i Jordi Olivella en la mateixa distancia. En infantil Roc Rubio 435 i en arc compost Marcel Temporal suma 612. la femenina Clara Soberbio que està ajustant l’arc per afrontar el nacional de la categoria suma 471 punts. Gemma Cases 528. En aleví femení Leire Garcia estableix marca personal 621 punts a les distàncies de 30/18 metres. Ona Rubio que participa en categoria superior en un doble a 18 metres obté 582 punts. I el més petit Unai Garcia continua traballant la tècnificació. En arc compost debuta Cristina González i assoleix 635 punts i Basili Garcia 623.