Aina Pla recull diploma obtingut a ser 3a al Ranking nacional. Resultats. Fotos.

A la fase de classificació  Aina Pla recull el diploma obtingut a ser 3a en el Ranking nacional i a la fase prèvia  Pla és 5a amb 617 punts (309/308). En les eliminatòries Pla guanya 6/4 Sandra de Castella i Lleó amb un final d’infart i cau sorprenent davant l’andalusa De Guzmán per 3/7. Clara Soberbio és la 25a amb 507 punts i (272/235) a les sèries en la 1a ronda no pot amb Jimena de Ct. Lleó que domina 6/0.  En jornada de tarda arriba l’hora de Bran Rodríguez en categoria cadet. No ha tingut la millor tarda. Ha començat molt bé i al tram final d’aquesta sèrie ha clavat dues fletxes a la diana del costat i ha perdut la concentració. Després del descans, intentant recuperar la confiança i millorar aquesta segona sèrie, però insuficient, i en sumar 509 punts lluny de les eliminatòries.   eliminatòries.                                                                                                                                                                                                                      La resta de catalans destacar Èlia Canales guanya el doble campionat d’Espanya,  en individual i per Autonomies amb Catalunya i el seu company Pablo Mercader. Èlia Canales domina la fase prèvia categoria cadet amb 636 punts. I s’imposa en la final 6/2 a Maria Arranz de Castella i Lleó. 6a classifcada Maria Pitarch 604 punts, 26a Maria castro i 29a Alba Ortega. En nois, Pablo Mercader 12 amb 628 i 46è Victor Delgado 532 punts.                                                                                                                                                                                                                         Destacar que Catalunya aconsegueix en cadets dues medalles, una d’Or en mixta amb Elia Canales i Pablo Mercader i altre medalla de bronze a ser 3a amb Elia, Pablo i Maria Pitarch. En menors son 7es Júlia Galera, Aina Pla i Clara Soberbio.