Cristina González arquera a les files de Tir Arc Olesa, ha participat el 5 i 6 d’agost en la ciutat de Corvera -Asturies- com preparació per la gran cita internacional d’Eslovènia en dues setmanes. Cristina acaba després de guanyar a les eliminatòries a Esther per 139/133. En semifinals cau davant Andrea 128/147 i per la lluita del bronze Cristina s’impossa a M. Pilar per 138/137. A la fase de classificació Cristina suma 652 punts i a les sèries 328/324.                                                                        

Aquest trofeu  XVIII Trofeu Arco Astur en la modalitat arc compost ha esta un treball de prepració per no perdre el ritme de la competició que Cristina González Núñez, estarà present al campionat d’Europa de Camp que se celebra en la ciutat de Mokrice –Eslovènia- des de 22 al 26 d’agost.