El divendres 3 de noviembre en el nou Escorxador,  a les 19 hores, plena de gom a gom, es va celebrar la “Nit de l’esport olesà” organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. Pilar Puimedon, alcaldessa d’Olesa i Jordi Martínez, regidor d’esports,  van lliurar els reconèixements al mèrit i l’esforç d’esportistes pels seus èxits  personals, equips i entitats olesanes. FOTOS.

22 esportiste del nostre club han estat guardonats: Josep Reche Bastides,  Cristina Gonzalez Nuñez,   Lourdes Barba Segura,  Josep Lluis Amador, Hector Garcia Dorado, Luis Ramos Calleja,  Marta Gimeno Bonells, Adriana Pla Manjavacas,    Basili Garcia Merce,    Aina Pla Manjavacas,  Lucas Marne Ruiz,  Clara Soberbio,  Bran Rodriguez Serrano,   Xavier Anguita Cantos,  Julia Galera De Felipe,   Leire Garcia Callejon, Unai Garcia Callejon, Roc Rubio Garcia,   Ona Rubio GarciaLucia Ramos Valiente,   Paula Jimenez Sanchez,  Marcel Temporal Margarit. La presidenta Gemma Cases va recollir el reconèixement com entitat al treballs realitzats.

També es retrà homenatge a aquelles persones amb una llarga trajectòria en el món de l’esport valorant tant èxits esportius com també aquelles que realitzen tasques i funcions  dins les directrius dels clubs o entitats esportives  que fan possible que Olesa disposi d’òrgans esportius competitius.