El 25 i 26 de novembre s’ha  disputat a les  ciutats de Terrassa i Torrefarrera la 2a jornada de lliga catalana de sala amb participación de 274 esportistes, entre ells,  23 del nostre club destacant marques de Paula Jiménez, Sergi Pérez, i dels debutants Pablo Espes i Iker Muñoz amb arc compost Marcel Temporal i Cristina Gozález. Fotos1. Fotos2. Resultats.

 

En la jornada de diumenge en arc recorbat júnior Adriana Pla amb un doblet regular en les sèries de 267 i suma en total 534 punts que la posiciona entre les millors de la jornada. En categoria cadet Aina Pla es queda a les portes de la barrera dels 500 i aconsegueix  490 punts i  Lucas Marne amb problemes de material no acaba la competició. A categoria sènior Hèctor Garcia  supera la barrera dels 500 punts en sumar 514,  Marta Alarcon torna a la competició i espera aviat recuperar les bones sensacions. Luis Ramos en veterans mostra el seu potencial i obté 517 punts. En infantil: Júlia Galera en la linia ascendent en sumar 553 punts (278/280) a les sèries, Sergio Pérez millorant en 16 punts la marca personal i obté 514 punts,  Roc Rubio 506 punts i  Clara Soberbio recuperant  la confiança. En alevins  destacar Lucia Ramos i Paula Jiménez que obtenen la mateixa puntuació 562 punts i ser les millors de la jornada, altra destacada Ainara Garcia que millora cada dia i comença a recuperar la confiança i sumar 555 punts, marca personal, també destacar el debutant Pablo Espes va sumar 507 punts marca personal. Categoria benjamins: Ona Rubio de nou amb una brillant marca 279 punts i  el debutant Iker Muñoz suma al seu debut 262 punts. En esquirols Clàudia Garcia 270 punts. En arc compost Marcel Temporal dona mostra de les seves condicions i aconsegueix 571 punts. A Torrefarrera participen les sèniors femenina Cristina González en arc compost que aconsegueix sumar  568 punts i a les sèries 286/282.  Marta Gimeno que està patint problemes físics en arc N U  punts acaba amb 250 punts i a les `series regulars 127/123. I en arc recorbat, els germans Leire i Unai Garcia obtenen 292 i 172 punts cadascun.