Aquest cap de setmana 25 i 26 de novembre s’ha disputat a les ciutats de Constantí –Tarragona- i Figueres la 3a jornada de lliga catalana de sala que els nostres esportistes obtenen grans resultats i marques personals d’Aina Pla, Sergi Pérez, Iria Garcia, en arc compost Marcel Temporal i Marta Gimeneo en arc Nu, amb la participació amb 24 esportistes del nostre club. Resultats. Fotos 2. Fotos 1.

En arc recorbat masculí destacar Antonio Vázquez després de més de cinc anys sense competir obtenía 562 punts, Jose Antonio Galera obtè 529 punts i Hèctor Garcia suma 483 punts i la femenina Lourdes Barba 478 punts. Categoria veterans Luis Ramos suma 534 punts. En júnior estarà present Adriana Pla torna a ser egular 532 punts. En categoria cade destacar la marca personal d’ Aina Pla en sumar 506 punts i Lucas Marne 484. En infantil , Clara Soberbio continua millorant la recuperació i la debutant Nerea Ruiz obtenia 443 punts que es marca personal, també millor marca personal Sergio Pérez en sumar 550 punts i Roc Rubio en la 2a sèrie va estar per sota del seu rendiment i aconseguia 462 punts. En alevins femenins destacar els resultats de Lucia Ramos i Paula Jiménez que sumen 568 i 562 punts respectivament, altre destacat millorant la maca personal Iria Garcia que obté 523 punts, Pablo Espés a prop de la seva marca personal i obtenir 482 punts. Categoria benjamins Ona Rubio iguala la millor marca en sumar 283 punts i Iker Muñoz 243. En esquirol el debutant Daniel Espés suma 178 punts. En arc compost Marcel Temporal torna a millorar la marca personal en obtenir 583 punts i en arc N U, Marta Gimeno marca personal amb 278 punts.  A Figueres participen en arc recorbat, els germans Leire i Unai Garcia que obtenen 290 i 173 punts cadascun i Ainara i Claudia Garcia 538 i 262 punts respectivament.