Aquest cap de setmana 18 al 21 de gener en la ciutat de Nimes, en Francia,  s’ha  celebrat el 20e Internacional Nimes 2018 Indoor Archery World Cup amb cinc esportistes del nostre club destacant el 2n lloc aconseguit per Júlia Galera en la categoria menors. Resultats. Fotos.                                                                                                                                                                     

Bons resultats internacionals dels nostres esportistes que han  lluita amb els millors.  Atra destacada, Adriana Pla, que en junior es queda a les portes de les eliminatòries en sumar 533 punts i ser la tercera millor española. També en aquesta categoria la seva germana Aina Pla obté 491 punts. Lucia Ramos que debutava, es 13a classificada amb 518 punts. En la categoria  màster Luis Ramos, finaliza el 22è amb 518 punts  i ser el tercer millor espanyol. En sènior femení Lourdes Barba fianlitza amb 450 punts i es queda amb el previlegi de haver competit a la mateixa diana i al costat de l’alemana Lisa Unruh,  subcampiona Olimpica en Londres. Altres catalans, destacar la medalla de bronzede la tarragonina Elia Canales en junior que s’imposa a la seva companya Maria Pitarch. Categoria sènior femení M.Pilar Frré 61a amb 503 punts. En master, Jose Gomez 6e amb 531 i en junior Arnau Peña amb 574 punts es situa 17è. Pablo Mercader 531 punts 76è.