La ciutat de Figueres s’ha celebrat aquest cap de semana 27 i 28 de gener el 51è campionat de Catalunya absolut, Arc Adaptat i el de menors amb participación de 183 esportistes catalans, entre ells 23 esportsites de Tir Arc Olesa que aconseguien 15 medalles a les diferents categories i 1 record de Catalunya, Claudia Garcia. Resultas. Fotos. FotosGem. +Fts.

El campionat de Catalunya finalitza pels esportistes de Tir Arc Olesa que sumen en total 16 medalles, 8 títols de campions,  5 plates i 2 bronzes. En veterans Luis Ramos nou campió en sumar 531 punts. Els arquers de base: Marcel Temporal aconseguia 595 punts dels 600 que es el total, dominant la categoria d’arc compost. Final infantil olesana, Júlia Galera s’imposa a la seva companya de club Lucia Ramos, en una gran final que amb més experiencia, la supera  per 6/3. Paula Jiménez se proclama campiona aleví dominant la categoria en  sumar  562 punts. Leire Garcia campiona benjamí a l’obtenir 290 punts. Claudia Garcia amb record de Catalunya 291 punts nova campiona de la categoria esquirol. El debutant Daniel Espes amb 232 MP.  Marta Gimeno en sènior N U, derrota a la gran final a Rosa Miñano per un clar 6/2. Marta aconsegueix marca persoanal a la fase previa amb 265 punts.                                  Medalla de plata per 5 esportistes: Aina Pla en categoria cadet,  disputa la final a la medallista internacional en Nimes, Elia Canales que s’imposa 7/3. Sergio Pérez,  en nois, amb una gran competició en el seu debut, no pot en la gran final amb Pol de les Franqueses que guanya 6/0. En benjamins i el debutan Iker Muñoz aconsegueix la medalla de plata. En sènior arc adaptat Hèctor Garcia medalla de plata amb 435 punts.               2 medalles de bronze: Ona Rubio obté el bronze aconseguint 282 punts i altre debutant en un català de sala Pablo Espes suma 530 punts en benjamí nens.                                                                                                                                                                                                                      La resta de companys: Adriana Pla que va caure per la medalla de bronze 2/6 es 4a classificada categoria junior. Lucas Marne en cadet es 4r amb 479 punts. En infantil Roc Rubio 465 punts es 6è. Nerea Ruiz que debutava, aconsegueix millorar marca personal en sumar 515 punts. Categoria aleví Ainara Garcia es 4a amb amb 544 punts i Iria Garcia 6a amb 536 punts.