Aquest cap de setmana 24 i 25 de març s’inicia la lliga catalana d’aire lliure al Castell de Montjuïc i a Puigverd on s’espera la participació de 185 esportistes. La representació de Tir Arc Olesa està prevista amb 22 esportistes on els esportistes de base la gran mayoria ho faran a categoria diferents. Sorteig dianes Montjuïc.

 

En mojuïc: categoria sènior: e arc compost Salvador Adrian i en arc recorbat: Maria Reche. En veterans Josep R. , Luis Ramos, en junior Adriana Pla, en cadet: Aina Pla. Categoria infatils: Júlia Galera, Lucia Ramos, Paula Jimenez, en nois, Roc Rubio, Pablo Espes, Sergio Pérez. Alevin, Ainara Garcia, Iria Garcia, Ona Rubio, Iker Muñoz, Leire Garcia, en benjamins, Claudia Garcia i Daniel Espes, i el més petit Unai Garcia.

Per altra banda, a la lliga nacional de camp, Cristina González, en arc compost, i Marta Gimeno en arc NU, participen a la 3a jornada en la ciutat d’Aranjuez.