Aquest cap de setmana 24 i 25 de Març s’ha iniciat la lliga catalana d’aire lliure amb la pluja com protagonista que perjudica la participació a les linies de tir de Montjuïc i Puigverd amb rècord de Catalunya de veterans per Josep R. i marquers personals. Lliga Catalana. Resultats. Fotos.

El diumenge destacar el nou rècord de Catalunya veterans aconseguit per Josep R. que suma 624 punts  314/310 a les series i superant el rècord de l’any 2014 de Boni en 8 punts. Altre destacat en veterans Luis Ramos obté 576 punts (marca personal) i es segon. En sènior femení Maria Reche retorna a la competició després de mols anys fora de les lligues a gaudir del tir amb arc i en sumar 445 punts. Adriana Pla en categoria junior obtení 556 punts i recupera la confiança. En categoria cadet Aina Pla (MP) suma 531 punts i es tercera a la jornada. En arc compost Salvador Adrian finalitza 5è i obté 644 (MP) punts a les sèries 326/313. El dissabte al matí, amb molta plutja, al final van acabar cinc esportistes, entre ells les femenines que va aguantar la fort diluvi d’aigua que va caure,  destacar  en categoria infantil possible rècord de Catalunya de Julia Galera que suma 640 (MP) punts i Lucia Ramos 605 (MP). No van poder acabar, Sergio Péres, Ainara i Claudia Garcia. En Puigverd compite Leire Garcia que suma 432 punts.