A les localitats d’Olivella i Puigverd aquest cap de setmana acullen la 3ª jornada de lliga catalana d’aire lliure en els representas de Tir Arc Olesa aconsegueixen grans resultats i marques personals en un dia esplèndid per la pràctica del tir amb arc que ha tingut a prop de 200 participants. Lliga de camp, Marta Gimeno 2a a Osca. Resultats. F.Gemma. Fotos.

En modalitat arc recorvar categoría veterans destacar la marca personal de Luis Ramos que suma 606 punts i mostrant la seva progressió. Josep R. Bastides, amb problemas físics, obté 583 punts. Adriana Pla en categoría júnior aconseguia 558 punts. En categoría cadet Aina Pla 515. En infantil destacar Júlia Galera que obtenia gran marca nacional 663 punts i 339 en la sèrie. Lucia Ramos 610, Sergio Pérez 588 i Pablo Espes 498. Altres destacats en categoría aleví: Ainara Garcia suma 674 punts la millorant MP, Leire Garcia 538, Josep Bayona 498, Iker Muñoz 497. En benjamins, Claudia Garcia millora la marca personal i record de Catalunya amb 689 punts. Daniel Espes MP amb 516 i el més petit Unai Garcia 480 punts MP.

A la lliga nacional 4a jornada la nostra arquera Marta Gimeno en arc N U aconseguia marca personal 266 punts i situar-se segona en Osca, mostran que cada dia domina més aquesta modalitat on la setmana propera en Caldes lluitarà pel campiona de Catalunya.