Última competició de la temporada d’aire lliure campionat d’Espanya Junior, Cadet i Menors que se celebra en el camp de futbol de la ciutat d’Almussafes –Valencia- amb participació de sis representant de Tir Arc Olesa:  Adriana Pla ho farà en categoria junior, Aina Pla en cadet, Júlia Galera, Lucia Ramos, Ainara Garcia i Pablo Espes ho faran en Menors de 14 anys, seran els nostres representats acompanyats pel l’entrenador Antonio Vázquez. Resultats.  Fotos.

La competició s’inicia el divendres al matí amb Adriana Pla única junior local que espera millorar marca personal i apropar-se als 600 punts com primer objectiu personal. A les 9h fase prèvia i eliminatòries de 1/16 de final per acabar a la ta5rde les eliminatòries.                                                                                                  Jornada de dissabte al matí q les 9 hores inici competició per les categories cadet on Aina Pla inicia la competició a l’acabar eliminatòries 1/6 i 1/8 de final. Per la tarda, seran els menors amb Júlia Galera, Lucia Ramos, Ainara Garcia i Pablo Espes. També després afrontaran les eliminatòries 1/6 i 1/8 de final.                                                                                     Diumenge al matí  eliminatòries ¼ de final fins les places de podi totes les categories cadet i menors.