Al campionat d’Espanya Junior, Cadet i Menors que s’ha celebrat des de 20 al 22 de juliol en el camp de futbol de la ciutat d’Almussafes –Valencia- amb un fort vent els tres dies com a protagonista destacar la gran participació de sis representant de Tir Arc Olesa que han donat la cara fins l’ultima fletxa destacant la marca personal d’Adriana Pla. Resultats.

En el pla competitiu Adriana Pla va ser la primera en participar el divendres en tot el dia i acaba classificada en 9a posició de categoria junior, després de sumar 566 punts en la fase de prèvia i aconseguir marca personal en distancia de 70m en les sèries 277/288. En les eliminatòries,  guanya per bye els 1/16 de final i en 1/8 es troba a la balear Natalia Garcia que s’ha adaptat millor al fort vent i guanya els ¼ de final per 2/6. Per autonomies Catalunya amb Adriana, Arnau i Maria es queden a les portes del bronze a ser 4a amb 1777 punts a tant sol 5 punts de Balears.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Dissabte al matí on de nou, el fort vent com a gran protagonista arriba el torn d’Aina Pla en categoria cadet, en fase prèvia acaba la 24à amb 542 punts (marca personal lliga nacional), . A les eliminatòries Aina domina en 1/32 de final i s’imposa a la galega Laura Vera per 6/0. En 1/16 de final  la madrilenya Leticia Cantos guanya per 6/2 i deixa fora de competició a la nostra representant que finalitza 17à a la general.   En jornada de tarda, quatre esportistes de Tir Arc Olesa en categoria de menors lis arriba el seu moment. La fase prèvia   Lucia Ramos 600, Ainara Garcia 556  i en nois Pablo Espes 511 punts, amb aquestes puntuacions tots arriben a estar entre els elegits per les  rondes eliminatòries. En 1/64 nois Pablo Espes guanya 6/4 Alfonso de castella la manxa per més tard caure 7/1 i ser a la general 17è. En femení Ainara Garcia cau derrotada 6/4 amb la riojana López i finalitza la 33a. En 1/32  Lucia fa el propi amb la balear Ramírez 6/4. En 1/8 de final Lucia  no pot amb la madrilenya Vilchez que domina 2/6, que va ser tercera a la fase prèvia.  Lucia Ramos acaba 11a.  En cadet femení Aina Pla es 29a de la general.  Per autonomies Catalunya va ser 5a amb Lucia Ramos com integrants de Tir Arc Olesa.