Cristina González acaba la fase prèvia classificada en el 15a i obtenir la puntuació de 754 punts (383/375) a les series al campionat del món celebrat a la ciutat de Cortina d’Ampezzo en Itàlia, durant els dies del 4 al 9 de setembre,  31 un països, 315 esportistes, (13) d’Espanya la participació en aquest mundial.  Després d’un inici irregular, va començar a remuntar. Cristina cau a 1/8 de final després de dominar una ronda i caure en la 2a amb una fletxa de desempat. Resultats.

La nostra arquera Cristina domina l’elimiantòria amb autoritat 91/83 davant l’eslovena Dolores Kosec en la diana 4. A 1/8 de final estroba l’arquera Brown del Reine Unit  que amb una eliminatòria molt igualada acaba em pats a 91 punts i es té que decidir amb una fletxa de desemptat que el trionf va caure del la britanica per 5/4. Per equips Espanya amb Cristina, Irati i Rosa Minyano acaben 8es en la fase de classificació amb 1902 punts i la lluita amb Italia per guanyar plaça a les semifinals ha estat de la banda italiana que s’imposa a Espanya 54/48.

Resta d’espanyols, destacar en arc NU  a David Garcia va dominar la categoria amb 687 punts i el diumene disputa la gran fianl davant al suec Erik Jonsson que guanya la medalla d’Or davant el català David per 51/43 i aconsguint l’una medalla espanyola. L’igualadina Rosa Minyano guanya su eliminatoria amb la britanica Coban per 74/57 i va caure en 1/8 de final amb l’italianan Leonora 75/74 i fianlitza 14à.