Es celebra al Castell de Montjuïc aquest cap de setmana el tradicional campionat de Futurs Campions que porta la 15a edició i FELICITAR al Club Arc Montjuïc per la bona jornada de tir amb arc de base que han organitzat i ha tingut la participació de 54 esportistes, (9 han sigut de Tir Arc Olesa) i 14 clubs de nois i noies entre els 7 i els 19 anys, els nostres que obtenen 5 primers llocs, dos segons i dos tercers. Resultats. Fotos.

En categoria junior Adriana Pla aconsegueix 595 punts (marca personal) a la distància de 70 metres i acaba 2a de la categoria. En cadets, Aina Pla a estat 3a amb 539 punts. A la categoria infantil gran marca de Lucia Ramos que suma 662 punts i queda molt sol un punt de batre el rècord d’Espanya. En nois, Sergio Pérez es classifica tercer i obté 611 punts. A més, Ainara Garcia domina la categoria amb 654 punts seguits de la seva companya de club Leire Garcia amb 544. Benjamí, Claudia Garcia va rebre de mans del president la medalla de l’Ufec a l’aconseguir en el campionat de Catalunya la màxima puntuació del campionat amb 688 punts, avui, ha estat primera al sumar 681 punts. En categoria Esquirols Unai Garcia és campió amb 536 punts i la petita debutant Neus Morera va ser premiada en categoria especial a l’aconseguir 456 punts.