El diumenge dia 28 d’octubre a les localitats de Canovelles i Constantí s’inicia la lliga catalana de sala amb 149 participants, Tir Arc Olesa el club que més esportiste aporta amb 24 participants, que en jornada de matí i tarda esperen arribar forts en aquest inici de sala que consisteix el dos sèries de 30 fletxes a la distancia de 18 metres. Inscripcions. Canovelles.

Al matí serà els esportistes de base i arc NU: Marta Gimeno, els germans Leire i Unai Garcia, els germans Pablo i Daniel Espes, les germanes Ainara i Claudia Garcia,  Lucia Ramos, Ona Rubio  i en jornada de tarda ho faran cadets, junior, sèniors, veterans i novells: Josep Reche, Maria Reche i Lourdes Barba, els debutant en categoria Novells:  Lorenzo Ravago, Laia Cortel, Lluisa Monforte, Eva Navarro i Oscar Pérez, Antonio Jose Garcia, Francesc Castillo, Adrià Martín, Aina Pla, Sergio Pérez, Hèctor Garcia i Luis Ramos en arc recorbat i arc compost.