Aquest diumenge dia 28 d’octubre en la localitat de Canovelles s’inicia la lliga catalana de sala amb participació de 145 esportistes, entre ells,  25 de Tir Arc Olesa, que han tingut una brillant competició amb millores de marques i primers llocs a les diferents categories. Resultats. Fotos. F.Susana.

Destacar les millors marques aconseguides Sergio Pérez, Francesc Castillo, Pablo Espes, Salvador Adrián, Ainara Garcia, Marta Gimeno, Josep Bayona i Ona Rubio i els debutants en Novells, Lorenzo Ravago, Oscar Pérez, Eva Navarro, Lluisa Monforte i Laia Cortel.

També destacar els 9 primers llocs,  en sènior Reche Bastides, en veterans Luis Ramos,  en cadet Aina Pla i Sergio Pérez,  en infantil Ainara Garcia, Unai i Leire Garcia, Claudia Garcia, Ona Rubio  i Lorenzo Ravago.  4 segons llocs, Marta Gimeno, Eva Navarro, Francesc Castillo, Iker Muñoz i  Lucia Ramos. 3 tercers llocs; Maria Reche, Lluisa Monforte i Daniel Espes. Sense oblidar en arc adaptat d’Hèctor Garcia que es 6è en la general  i Salvador Adrián  en arc compost.