Les ciutats de Torrefarera i Terrassa en les instal·lacions de Can Jofresa i sota l’organització del CA Terrassa acullirà aquest cap de setmana 10 i 11 de novembre la 2a jornada de lliga catalana de sala, en dissabte tarda esportistes de base i altres modalitats i en diumenge matí, sèniors, júnior, cadets, novells i veterans en recorbat i arc compost, que tindrà prop de 170 participats, 19 de Tir Arc Olesa. Inscripcions.

Dissabte 10 a la tarda ho faràn els esportiste de base:  Caludia Garcia, Josep Bayona, Ainara Garcia, Lucia Ramos, el debutant Andreu Vildoso i en sènior arc N U, Marta Gimeno. La competicó s’inica a les 16 hores. Diumenge dia 11 a les 9:45 h del matí toca el torn als sèniors, veterans, cadet, junior i novells: Hèctor Garcia, Lourdes Barba, Maria Reche, Marta alarcon, Luis Ramos, Lorenzo Ravago, Laia Cortel, Eva Navarro i els cadet Clara Soberbio, Aina Pla i Sergio Pérez. En arc compost Salvador Adrian i Francesc Castillo.