Intens cap de setmana en dos indrets competitius, dissabte  15 de desembre a Constantí última jornada de lliga catalana i diumenge 16 a Torrefarrera campionat de Catalunya per  Cadets i Menors amb 24 participants de Tir Arc Olesa que lluiten per les places de podi. Sorteig Dianes.

En jornada de dissabte els novells, Laia Cortel, Eva Navarro, Lorenzo Ravaga els grans favorits per assolir les tres places de podi en la categoria. En sènior arc recorbat femení Lourdes Barba i Maria Reche opten per la medalla de bronze i en arc compost Salvador Adrián a intentar defensar la  plata que domina fins l’ultima jornada, en veterans Francesc Castillo si repeteix marca aconseguiria la medalla de bronze. Els que si han guanyat. En arc adaptat Hèctor Garcia a lluitar per la medalla d’or que li separa tan sol 2 punts i a posicionar-se en el open que està situat en quarta lloc. El diumenge en Torrefarrera se celebra el campionat de Catalunya cadet i menors  amb 13 participants, en cadet: Aina Pla i Sergi Pérez, infantil: Lucia Ramos, Ainara Garcia, Iria Garcia i Pablo Espes, en alevins: Josep Bayona, Iker Muñoz i Ona Rubio, en benjamins: Claudia Garcia, Daniel Espes i Leire Garcia, i en esquirol Una Garcia.