Intens cap de setmana 15 i 16 desembre 2018 amb 22 participants de Tir Arc Olesa que entre Ct Catalunya Cadet i Menors i final de la Lliga Catalana de Sala guanyen 10 medalles d’or, 6 plata i 8 de bronze en els dos indrets competitius de  Constantí última jornada de lliga catalana i a Torrefarrera en el campionat de Catalunya per  Cadets i Menors. Fotos. FtsSusana. Resultats.

En jornada de diumenge a Torrefarrera en el campionat de Catalunya els esportistes des de esquirol a cadet aconseguien 5 medalles d’Or, 3 de plata i un bronze mostrant el potencial dels esportistes Tir Arc Olesa que en la fase prèvia i eliminatòries han estat magistral. En cadet Aina Pla domina Een la categoria en sumar  525 punts i guanyar en la final per 6/2. En nois Sergio Pérez es medalla de bronze a l’aconseguir imposar-se per 6/4. En infantil domini olesà Lucia Ramos va ser la millor en la fase de classificació i domina la semifinal i final amb autoritat aconseguint proclamar-se campiona. La medalla de bronze a estat del costat d’Ainara Garcia que fa una gran remuntada per la lluita del bronze i s’imposa 4/6. Altre destacat Pablo Espes, que realitza  grans eliminatòries i en la gran final dona batalla fins l’última fletxa al campió  que domina per 3/6. També destcar el trionf de Ona Rubio amb Marca Personal 558 i 281, i Leire Garcia es medalla de plata amb 550 ounts. En benjamí Claudia Garcia amb 290 mostra el seu domini a la categori i el més petit Unai Garcia amb 215 punts es el campió

En la jornada de dissabte en l’última jornada de lliga catalana destacar la gran participació dels debutant que dominen el podi a de la categoria amb medalla d’or de Laia Cortel amb MP a obtenir 563 punts,  Lluïsa Monforte també MP amb 559 obtè la medalla plata i el bronze ho guanya Lorenzo Ravaga que també obtenia MP en assolir 550 punts. Eva Navarro  es queda a la porta de bronze i obtenia 536 punts. En sènior arc compost Salvador Adrián es queda a la porta del bronze en sumar 558 punts, tot i fer un nul, que li fa caure de la 2a plaça al quart lloc. En veterans Francesc Castillo va estar molt regular i amb 551 punts assegura la medalla de bronze En sènior recorbat Hèctor Garcia suma 479 punts i en femení Lourdes Barba 396 punts.En arc N U, Marta Gimeno aconsegueix la medalla de plata en sumar a la jornada 280 punts.