La ciutat francesa de Nimes acull  l’internacional d’Archery Indoor de Nimes que ha tingut la participació de 42 països i 1136 esportistes, entre ells, 5 de del nostre Tir Arc Olesa que han tingut una brillant participació destacant el 3r lloc en Màster de Luis Ramos amb record de Catalunya  i Ainara Garcia i Lucia Ramos acaben 5a i 8a  posició entre les millors categoria menors. Resultats. Fotos.

Gran jornada internacional de Luis Ramos que amb 562 punts en  aconseguit en la fase prèvia i en una de les sèries obtè 283 punts i estableix nou record de Catalunya i ser tercer classificat de la categoria a tant sol un punt del 2n classificat els suïs Dominik  i  a 8 del millor el francès Eric. En categoria de menors destacar Ainara Garcia i Lucia Ramos que han estat lluitant fins les últimes fletxes per estar entre les millors. Ainara Garcia acaba 5a amb 565 punts i en les series 277/288 i es queda a tres punts de la 3a classificada la turca  Selan. Lucia Ramos es 8a amb 562 (282/280) i ser les nostres arqueres les millors espanyoles classificades. Sense oblidar a les sèniors Marta Gimeno que debutava, en nova categoria d’arc N U i obté una gran marca 470 punts i Lourdes Barba que a patit en la segona sèrie, totes dues amb sabut donar la cara.