Tercera competició de l’Any el diumenge 27 de gener depara l’últim campionat de Catalunya de Sala absolut i Arc Adaptat de Sala que se celebra  en la localitat lleidatana de Torrefarrera amb 14 participants de Tir Arc Olesa. S.Dianes. Fotos-

En jornada de matí participa Marta Gimeno que en la modalitat d’Arc N U lluitarà per estar entre les millors i en la jornada de tarda els sèniors: Lourdes Barba, Maria Reche, i en arc compost Salvador Adrian i Francesc Castillo en veterans. En arc recorbat veterans el gran favorit Luis Ramos, per altra banda, en  doble participació sèniors i veterans en arc adaptat ho faran Hèctor Garcia i JL. Amador, que després  d’una any i mig fora de la competició a causa d’una lesió, torna a la competició. En categoria novells participen: Laia Cortel, Eva Navarro, Lluïsa Monforte, Lorenzo Rávago i Oscar Pérez, també participa Aina Pla, tot i no ser la seva categoria competirà amb les millors juniors.