Brillant actuació dels esportistes de Tir Arc Olesa que aquest diumenge 27 de gener aconsegueixin 8 medalles, 5 d’Or, 1 de plata i 2 de bronze al campionat de Catalunya de Sala absolut, junior i en Arc Adaptat, que s’ha celebrat  en la localitat lleidatana de Torrefarrera que ha tingut la participació de 14 esportistes de Tir Arc Olesa. Lucia Ramos  rebia la medalla de l’Ufec a la maxima puntuacció en arc recorbat. Video esport3. Fotos. Resultats.

En jornada de matí participa Marta Gimeno que en la modalitat d’Arc N U reforça amb el títol de campiona de Catalunya al guanyar a la gran favorita Raquel Miñano en la gran final per 6/2. Marta en la fase prèvia va ser 2a amb 284 punts, a tant sol 4 punts de Raquel. Altre de les alegries en categoria veterans la van donar Luis Ramos conjuntament amb JL. Amador que fan doblet al podi, Ramos es el campió de Catalunya amb 536 punts i en 2n lloc per Amador amb 510. En la categoria novell, altre doblet olesà campiona de Catalunya Laia Cortel que domina la categoria aconseguint una gran marca personal 568 punts i medalla de bronze per Lluïsa Monforte amb 562. En categoria Junior, Aina Pla aconseguia la medalla de bronze en sumar 496 punts. En Arc Adaptat, Hèctor Garcia i JL. Amador campions de Catalunya en sèniors i veterans. La resta d’olesanes en arc recorbat sènior femení: Maria Reche es 5a i Lourdes Barba 7a.  Lorenzo Ravago i Eva Navarro son 4r i 5a en categoria novell. En arc compost Salvador Adrián acaba 7è i en veterans Francesc Castillo es 4r classificat.