El proper cap de setmana del 8 al 10 de febrer sis esportistes del nostre club participen al campionat d’Espanya de Sala Cadet i Menors de 14 anys, que viatgen el dijous cap la ciutat malaguenya de Benalmàdena que rebrà als millors esportistes de les 15 autonomies i 211 esportistes, entre ells, sis de Tir Arc Olesa, total de Catalunya 19. Dianes. Resultats.

Aina Pla i Sergi Pérez ho faran en categoria cadet i, en menors, Lucia Ramos, Ainara Garcia, Pablo Espes i Leyre Garcia. Els sis esportistes han treballat de valent per afrontar aquesta important cita esportiva, en el gran grup també viatgen els entrenadors Antonio Vàzquez i Basili Garcia. La tensió, els nervis, la confiança, es veu en la mirada dels nostres esportistes que estant molt a prop el gran repte més important de la temporada de sala, després del català, que van mostar les seves condicions.