Lucia Ramos, arquera de Tir Arc Olesa guanya la medalla de bronze al campionat d’Espanya cadet i menors que  s’ha celebrat aquest cap de setmana del 8 al 10 de febrer que s’ha celebrat a la ciutat de Benalmàdena. Resultats. Fotos.

El campionat destacar la gran participació de la nostra representació on Lucia Ramos en la fase prèvia ja va mostrar el seu potencial a ser 6a amb 573 punts. El camí de Lucia no ha estat llenys fàcil, ha tingut que guanyant les dues eliminatòries per 7/1 i 6/0. En semifinals es troba Andrea de Castellà Lleó amb una eliminatòria molt ajustada que es té que decidir el passar a la final amb una fletxa de desempat, després d’arribar 5/5, la fortuna va caure del costat d’Andrea per un mil·límetra supera a la fletxa de Lucia (les dues van fer un 10), al final Andrea es proclama campiona. Nostra arquera recupera les ganes i la concentració per la medalla de bronze va competir amb Alejandra de Balears que dominant per un clar 7/1 amb tota la confiança i penjar-ser la medalla de bronze.                                                                                   

Sergi Pérez i Aina Pla  han lluitat en categoria cadet, Sergi acaba el 17e al caure en 1a ronda i sumar en la fase prèvia 524 punts. Aina va ser la 17a obtenint 492 punts i també caure en 1a ronda. En categoria de menors, Pablo Espes finalitza 9e en sumar 551 punts millor marca personal (MP) i passar una ronda al guanyar 7-1 i caure en 2a davant un dels favorits que se imposa 2/6. Ainara Garcia acaba 9a també cau en 2a ronda després de triomfar a la 1a 6/2 i perdre amb Andrea 3/7, Ainara suma al round 545 punts i Leyre Garcia que va ser una de les petites del campionat finalitza. També destacar el bon treball del tànden d’emtrenadors desplazats, Antonio Vazquez i Basili Garcia.

Catalunya en la categoria de menors es queda a un punt de Balears que obté 1700 punts pels 1699 de Catalunya formada per dos representant del Tir Arc Olesa, Lucia i Pablo i la lleidatana Alba. En categoria cadets Catalunya acaba 9a amb el nostre Sergi, Marsal i Pol que sumen 1558 punts