Marta Gimeno se proclama campiona d’Espanya de Sala en arc N U a la ciutat madrilenya de Villaviciosa d’Odón i al compleix esportiu de La universitat Europea, Marta superar en la gran final a la també catalana Rosa Miñano que es juguen el titol amb en una fletxa de desempat, Marta molt segura, domina amb un ple al 6,  i es proclama per primer cop campiona d’Espanya de sala. Resultats. Fotos. Videofinal.

No ha estat fàcil el camí per arribar a la gran final de Marta Gimeno. En la fase prèvia dominala classificació donant postra de la seva regularitat en sumar 290 punts a les sèries 145/145 i treure a la 2a classificada la catalana Rosa Miñano 10 punts. En jornada de diumenge arriba el moment de vertitat, les eliminatòries, en 1/8 de final, Marta Gimeno guanya a l’arquera de Catella la Mantxa per un clar 6/0. En 1/4 de final torna a fer el mateix dominst 6/2 amb la valenciana Palacios. En semifinals un clar 6/0 davant Guardiola de Castella la Mantxa. La final esperada entre les dues millors arqueres, les catalanes de Tir Arc Olesa i Rosa Miñano de Caldes. Una final molt ajustada que deprés d’arribar al 5/5 una fletxa de desempat decideix el 6 de Marta,  pel 4 de Rosa, i guanya la final i obtenir la medall d’or i el titol  de campiona d’Espanya de Sala per primera vegada.