Intens cap de setmana 13 i 14 d’abril pels nostres esportistes que cadets i menors viatgen el divendrés a Madrid on inicien la lliga nacional amb molta il·lusió de competir amb l’elit nacional. En el castell de Montjuïc, en doble jornada de dissabte i diumenge ho faran la resta de participants en la 3a jornada de lliga catalana. Inscripcion Montjuïc.

El divendres sortiran camp a Madrid en companyia del seu entrenador Antonio Vázquez els quatre esportistes del nostre club. En categoria cadet Aina Pla a recuperar la confiança. En menors 3 esportistes; Lucia Ramos  a mostrar els seus potencial i espera estar entre les millors, Pablo Espès i Leire Garcia objectiu principal millorar marques.

En Montjuïc, dissabte al matí ho farà Marta Gimeno en arc NU i a la tarda estaran 5 esportistes: Josep Bayona, Ainara Garcia en infantil,  en alevins Iker Muñoz i categoria benjamins Claudia Garcia i Daniel Espès. En jornada de diumenge toca el torn a la resta  de 3 participants, en sènior, veterans i cadets:  Salvador Adrián en sènior compost, Francesc Castillo en veterans i  Sergi Pérez en categoria cadet arc recorbat.